Recepten

Met onze producten kun je natuurlijk veel verschillende gerechten bereiden. Hieronder publiceren wij wekelijks een nieuw recept, aangedragen door een klant of door een van onze medewerkers.

Tip van de week

Onze ambachtelijke stroganoff borrelballen zijn superlekker voor op de borrelplank of gewoon lekker uit het vuistje vanaf de bank. Zowel koud te eten als op te warmen. Lekker hoor!

Lees meer »

Stuur je recept in!

Achter de schermen zijn wij bezig met het ontwikkelen van een supergaaf en uniek boek. Daarom zijn wij nog op zoek naar heerlijke recepten met rundvlees!

Lees meer »

Tip van de week

Ons gegrild spek word ambachtelijk gemaakt en is erg lekker voor bij de borrelplank als ook bijvoorbeeld tussen de avondmaaltijd of als gesneden op de boterham. Deze moet je geproefd hebben

Lees meer »

Klant review procureur

Gerda Wolters van Maris maakte deze week heerlijke pulled pork van onze procureur. Wat ziet dat er goed uit!😃Vandaag en morgen nog in de aanbieding voor slechts € 5,99 per kilo!👐

Lees meer »

Tip van de week

Ontbijstpek kunt u veelzijdig gebruiken. Bak er een lekker eitje bij, omwikkel eens een stukje vlees met spek, of een hamburger voor op de bbq... of bak wat stukjes spek af en leg deze daarna in de droogoven. Lekker hoor!👌🥓

Lees meer »

Tip van de week

Wist u dat wij onze kogelbiefstuk plat slaan zodat het vlees even dik word en een beetje insnijden, om te zorgen dat het niet helemaal dichtschroeit tijdens het bakken, maar de warmte zo wel in het vlees kan trekken en de smaak optimaal blijft?!

Lees meer »