Spaghetti met gekruide gehaktballetjes

Recept van de week:

Spaghetti met gekruide gehaktballen

Wat heb je nodig: spaghetti, gezeefde tomaten (uit pak) tomatenpuree, wokgroente, h.o.h. gehakt en gehakt kruiden, knoflook, paturain en 1 gekookt eitje.

Kruid het gehakt en maak er kleine balletjes van. Bak ze mooi goudbruin in de pan. Bak de laatste 3 minuten in dezelfde pan de wokgroente mee. Kook de spaghetti 12 minuten en giet het water af. Maak tomatensaus door de gezeefde tomaten en een blikje tomatenpuree samen in een pan te doen. Voeg hier zout en peper aan toe, een grote lepel paturain en 1 teentje knoflook. Schep de spaghetti uit op een bord en leg de balletjes met wokgroente er omheen. Voeg dan de tomatensaus toe en rasp hier overheen wat eigeel. Smakelijk!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.